Drone-videot

Dronevideot

Webteca Yrityskuvaa tekee myös dronekuvausta ja dronevideoita Porvoon ja Helsingin alueella, sekä tarvittaessa ympäri maailmaa. Meillä on asianmukaiset Trafin kauko-ohjatun ilma-aluksen luvat ja lennokkivakuutukset sekä lentäjän ilmailualan tuntemus.

Trafin lupasivu RPAS haku

Dronekalusto

Kalustoomme kuuluu DJI Mavic Pro jonka erityisominaisuuksiin kuuluu erinomainen gimbaali (vakaa video), 4K laatu (korkeatasoinen video), törmäysesto (voidaan lentää jopa sisätiloissa ja muissa haastavissa kohteissa), RAW-kuvat (stillien ammattitasoinen säädettävyys) ja älypuhelinnäyttö (näet kuvat jo kuvaustilanteessa).

Dronevideoihin saadaan vaihtelua leikkaamalla videoihin myös ”normaalia” kuvaa, jonka kuvaamme parhaalla tarkoitukseen sopivalla kalustolla.

Editointi tarinoiksi

Nykymaailman videotulvassa mikään ei ole niin tärkeää kuin hyvä tarina. Medianomi-koulutukseni on tähdännyt tarinoiden kertomiseen ja suunnittelemme kaikki videot tarina edellä. Tarinaa tukee äänimaailma, joka alkaa elämään editointipöydällä. Käytämme editointiin Adobe Premiere Pro CC editointiohjelmaa.

Lisää videoita Youtube-kanavalla