Henkilöstö
kuvaus

Henkilöstökuvaus

green screen teknologia nostaa henkilöstökuvauksen uudelle levelille kun tausta voidaan vaihtaa lennosta myös jo kuvattuihin kuviin

– Henkilöstökuvaaja Henriikka Seppälä

Henkilöstö- kuvaus tapahtumana
Henkilöstökuvaus tapahtumana

NOPEA TARJOUS

Annamme nopeasti tarkan tarjouksen kuvamäärän ja kuvattavien määrän perusteella.

Voitte pyytää tarkkaa tarjousta tarjouspyyntölomakkeella

Aikataulu

Sovimme kuvauspäivän jota tuntia ennen kuvaaja kokoaa studion toimitiloihinne, valokuvaaminen alkaa sovittuna aikana. Voitte varata teille sopivan kuvausajan myös studiolle ajanvarauksestamme tai henkilöstö voi saapua ehtiessään paikalle työpäivänsä aikana kuvauspäivänä.

Ennen kuvausta

Saatte ohjeistuksen ennen kuvausta; miten pukeutua yhtenäisesti ja näin vaikuttaa koko yritysilmeeseenne. Vinkkaamme vaatetuksessa ja valmistautumisessa sekä kuvauspäivän aikataulutuksessa.

Kaikista saadaan onnistunut,  upea kuva.

Kuvauspäivä

Kuvaamme rennossa ilmapiirissä kaikki kuvatarpeenne samalla, erilaiset kuvakoot, kokovartalo, puolivartalo ja kasvokuvat someen tai kuvat alaanne sopivien välineiden (tuotteet, tietokone, lehtiö... ) kanssa.

Rentous syntyy asennoista, hymystä, kuvaajan kokemuksesta ja ammattitaidosta joka saa olonne tuntumaan kotoisaksi.

Kuvien valinta

Kuvat lähetetään teille kuvausten jälkeen valintaa varten käsittelemättömänä (normaalisti 5-10 kpl) ja henkilöstönne voi valita parhaista otoksista itsensä näköisen kuvan. Kuva on tärkeä valita itse työminäänne ajatellen, mutta myös kuvaaja voi halutessanne tehdä valinnat.

Kuvien toimitus

Kuvat toimitetaan teille käsiteltyinä valinnan jälkeen normaalisti kuvamäärästä riippuen 2 viikon aikana haluamassanne muodossa, kuvaformaatissa, tai esim. somea varten oikeassa pikselikoossa.

Tyytyväisyystakuulla

asiakkaamme

asiakkaamme

Valokuvaajallanne on kokemusta tuhansien henkilöstökuvien kuvaamisesta erikokoisille asiakkaille, tässä ote parhaista

DHL

ttl_logo

TTL

korkia_logo_white

Korkia Oy

Helsingin Pörssiklubi

Sokotel Oy

logo_bewi

Bewi Synbra
Bewi Insulations

Tailorframe Oy

Sininauhaliitto

Henkilöstökuvaukset green screenille

Henkilöstökuvaukset green screenille

Video esittelee henkilöstökuvaukset asiakkaan tiloissa. Green Screen teknologian avulla kuvien tausta voidaan vaihtaa toiveiden mukaiseksi.

Henkilöstö, joka ei päässyt kuvauspäivänä kuvauksiin, voi tulla jatkokuvauksiin Studio Arkadialle ja heidän kuvansa voidaan myöhemmin liittää tiimikuvaan.

kustannustehokas ja laadukas

kustannustehokas ja laadukas

Kuvauta henkilöstönne kätevästi ja tulevaa suunnitellen.

Tausta on vaihdettavissa helposti uuteen yrityksenne ilmeen muuttuessa. Henkilöstöä ei tarvitse kuvata tällöin uudelleen.

Green screen teknologian ansiosta kuvankäsittely tehostuu ja voitte saada suuremman määrän kuvia erilaisilla taustoilla. Kun toiveenanne on muotokuva jossa epätarkka, sumennettu tausta esim. kaupunkinäkymällä, green screen on kustannustehokas tapa toteuttaa kuva.  

Valaisu on koko henkilöstöllä sama.

Ryhmäkuvat ja tiimikuvat muodostetaan yksilökuvista, jolloin koko ryhmää ei tarvita kerralla paikalle. Ryhmäkuva saadaan koostettua yksittäisistä kuvista. Entisellä tavalla kaikkien tulee olla paikalla ja  valaisu ei yletä kaikkiin tai jonkun ilme epäonnistuu. Green screenin mahdollistamana jokainen saa itsestään edustavan kuvan myös ryhmäkuvaan ja saa itse valita kuvansa.

Jos joku lähtee tiimistä, henkilö poistetaan kuvankäsittelyssä, eikä uusintakuvausta tarvita. Henkilöstökuvauspalvelumme säästää kuvauskustannuksianne.

Pyydä tarjous henkilöstökuvauksesta
Lisätietoa käyttöoikeuksista
Esim. 10 hlöä, samasta henkilöstä 3 eri kuvaa
Voit valita useamman kuvakoon
Tietoni tallennetaan ainoastaan tätä yhteydenottoa varten, eikä luovuteta kolmansille osapuolille. Tietosuojainfo

studion sijainti helsingin keskustassa

Kuvauspaikkana ajanvarauksella toimii Studio Arkadia, Runeberginkatu 61 C, Helsingin ydinkeskustassa. Porvoossa vanhassa kaupungissa Simolinin talossa 2. krs.

Helsingissä Studio Arkadialla henkilökuntanne voi valmistautua ja pukeutua tarvittaessa studiolla.

Meikkaajamme on tilattavissa käyttöönne kaikkiin henkilöstökuvauksiin. Hän viimeistelee meikin ja hiukset ammattitaidolla ja kokemuksella.

Studio liikkuu luoksenne – Paikasta riippumatta green screen henkilöstökuvausta myös yrityksenne tiloissa!

Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin!

kuvan tausta voidaan vaihtaa​

Voitte haluta vaihtaa henkilökuvan taustalle minkä tahansa taustavärin tai kuvan, koska tahansa. Esim. sumennettu kaupunkitausta. Vaikkapa yrityksenne henkilöstö muuttuu, tiimikuvia voidaan pitkän ajankin jälkeen muokata sen mukaan.

Erityinen käsittelytekniikka

Käytämme Green Screen teknologiaa joka syvää vihreän taustan pois kuvista. Teknologian tuntemus ja valaisuosaaminen takaavat ammattimaiset kuvat.

Ammattivalokuvaaja