Chillaa sinä. Webteca tekee kotisivut kuntoon kerralla.

Chillaa sinä. Webteca tekee kotisivut kuntoon kerralla.

Kotisivujen suunnittelu kokemuksella

Suuri tai pieni yritys, yksi tuote tai satoja. Suunnittelemme kotisivut, verkkokaupat, yritysilmeen ja muun markkinoinnin yhdessä talossa.

Wordpress-sivustot

Suosituin ja kätevin kotisivujen alusta on WordPress. Suunnittelemme ja päivitämme myös muita alustoja. Tiedustele lisää.

Suunnittelu

Suunnittelumme on aina käyttäjälähtöistä. Erikoisosaaminen käytettävyydessä ja käyttöliittymäsuunnittelussa. Suunnittelumme on aina responsiivista ja mobiiliystävällistä.

SEO JA HAKUKONE-
OPTIMOINTI

Tekemiimme sivustoihin kuuluu kevyt SEO-paketti, ja hakukoneoptimointi. Opastamme myös alkuun Analytics, Adwords ja muissa Googlen tuotteissa.

JULKAISU-
JÄRJESTELMÄ

Wordpress
Perinteinen HTML & CSS
Koulutukset ja käyttöopastus. Tarvittaessa päivityspalvelut.

TUKI

Sivuston valmistumisen jälkeen huolehdimme tarvittavista päivityksistä. Opastamme markkinoinnissa ja ideoimme verkkopalveluitanne tulevaisuutta varten.

"Uudistimme Joenvarren Seurahuoneen nettisivut kesällä 2018 ja olemme projektiin todella tyytyväisiä. Henriikka Seppälä veti projektin ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja hyvin käyttäjäystävällisesti tukipalvelineen. Saimme uuden ratkaisun, jonka avulla sivujen ylläpitokustannukset alenevat ja sivuja on helppo päivittää nyt itsekin."
Päivi Harmoinen
Joenvarren Seurahuone
Toimialapalvelu henkilöstövuokraus

Henkilöstökumppani