Fantasiakuva

199,00 

Fantasiakuvassa kuvataan sinut green screenille elokuvamaiseen tyyliin stailattuna.

Kuvaus

Green screenin hienous on että voimme kuvata sinut ammattimaisesti studiolla ja lisätä mihin tahansa taustaan tekoälyn avulla. Fantasiakuva voi olla juuri sitä miltä se kuullostaakin, täysin oman mielesi maisema, voimaannuttava kuva, jossa voit esittää mitä tahansa supersankaria, taikka jotakin speciaalia, joka jää katsojan mieleen tämän päivän kuvatulvassa. Otamme puolen tunnin -tunnin setin kuvia, joista voit valita haluamasi käsittelyyn sopivat otokset. Setistä käsitellään tavallisesti yksi tai kaksi kuvaa viimeistellyksi kuvateokseksi.

Tämä on se oikea tapa tehdä esimerkiksi ammatinharjoittajasta taulu muistoksi seinälle, työväline taustalla taideteosmaiseen asetelmaan. Valokuvaaja antaa osaamisensa teokseen katsoen valon suunnan, valon tunnelman ja oikean käytettävän optiikan. Teos on korkearesoluutioinen kuvatiedosto, jonka voi teettää vaikkapa valmiiksi canvastauluksi. esim. alumiinille painettu kuva saa sen värit todella loistamaan.

Viedään työhakemuksesi, matrikkelikuva, someprofiilisi tai Tinder-kuvasi toisiin sfääreihin, otetaan sinusta komea, kaunis ja mieleenpainuva kuva, jossa stailaamme sinut haluamallasi tavalla. Ammattikuvaaja ohjaa sinut kuvaan sopivaan tyyliin oikeisiin poseerauksiin, vaikkapa sisälle lempielokuvan kohtaukseen.

Lisää tilauskoriin se määrä kuvia, jotka haluaisit käsiteltävän lopulliseksi tuotteeksi. Määrää voidaan säätää kuvien ottamisen jälkeenkin. Hinta sisältää  yhden “kohtauksen” valokuvauksen ja kuvan käsittelyn ja kuvatiedoston.