Henkilökuva studiolla

90,00 

Voit valita haluamasi taustan green screenille otettuun kuvaan. Taustaa voi myöhemmin vaihtaa.

Kuvaus

Lisää tilauskoriin henkilömäärä. Lisää laskutusohjeenne lisätietokenttään tilausvaiheessa.

Henkilöstökuvauksiin erikoistunut ammattikuvaaja kuvaa henkilöstönne kuvat Studio Arkadialla, Töölössä, sovittuna aikana ammattikalustolla Green Screen teknologialla tai haluamanne väriselle taustalle. Henkilöstö varaa ajan Runeberginkadun studiolle www.yrityskuvaa.fi/ajanvaraus tai puhelimitse 0404196034. Ajanvaraaja saa vahvistusviestin ja ohjeistuksen valokuvaukseen sähköpostiinsa.

  • Hinta sisältää yhden henkilön valokuvauksen studiolla + alv. 24% (lopullinen hinta veroineen näytetään kassalla)
  • Niputusalennus kun studiolla käy useampi, min. 5 henkilö yhtenä työpäivänä -10% kyseisen päivän kuvauksista.
  • Sisältää 2 valmista kuvaa samasta kuvasta; täysikokoinen, sekä webkokoinen, ohjeidenne mukaan rajattu sekä käsitelty kuten verkkosivujenne kuvat tai lähettämänne esimerkkikuva.
  • Lisärajaus samasta kuvasta 15€ + alv.
  • Lisäkuvat eri kuvasta 60€/kpl + alv. (lisää ostoskoriin, jos tiedät jo tilausvaiheessa tarvitsevasi samasta ihmisestä kaksi henkilöstökuvaa)
  • Perustuu kuvausaikaan (n. 15 min.) ja tiedostojen käsittelyaikaan
  • Kuvaajalla on kevyt kuvauspuuteri (ei muita meikkejä) ja vaateharja, sekä studiolla on wc- ja siistimistilat, sekä iso peili.
  • Lisäpalveluna tilattavissa meikkaaja joka kaunistelee henkilöstönne kasvot ja hiukset kuvauskuntoon

Green Screen teknologia mahdollistaa taustan vaihtamisen automaatiikan jolloin kuvista saadaan täsmälleen samanlaisia, kuin ne olisi kuvattu samana päivänä. Taustaksi voidaan tehdä joko yllä olevan kaltainen mikä tahansa taustakuva, taikka tasainen valkoinen/liukuväri tausta ja se on helposti myöhemminkin vaihdettavissa, koska kuvat ovat syvättyjä. Syvätty kuva voi kuulua lopputoimitukseen.

Ryhmäkuvat green screen kuvista

Ryhmäkuvia voidaan tarvittaessa muodostaa kätevästi yksilökuvista dynaamisiksi tiimikuviksi, joihin voidaan lisätä helposti henkilöitä myöhemmin.

Esimerkki tiimikuvasta joka on kuvattu green screenille henkilöt yksitellen ja toteutettu liukuväritaustalle:

Alle 10 henkilön ryhmäkuva 150€ + alv.

Covid

Pidetäänhän yhdessä huolta terveydestä; aulassa on käsidesi ja voitte käyttää maskia studiohuoneeseen asti ja odotustiloissa. Kuvaajalla on tuplarokotus ja maski käytössään koko ajan. Studiolla on myös käsienpesumahdollisuus. Toimitiloissanne tapahtuvat kuvaukset tarjoamme myös covidturvallisesti, ota yhteyttä lomakkeella

Aikataulu, maksutavat ja kuvien käyttö

Saatte kuviin laajat käyttöoikeudet*. Kuvat ladattavissa valmiina Dropbox-linkin kautta n. viikon kuluessa kuvauksesta ja valinnasta. Laskutus ohjeidenne mukaisesti tai maksu paikan päällä mobilepaylla. Hintoihin lisätään alv.24%. Laskutetaan yritykseltä PDF-muotoisena laskuna. Lisää laskutusosoitteenne ja -sähköpostinne tilausvaiheessa lisätietokenttään.

Tilaaja varmistaa kuvissa esiintyviltä henkilöiltä luvan kuvaamiseen ja mahdolliseen jatkokäyttöön.
*Tekijänoikeus valokuvaan jää valokuvaajalle tekijänoikeuslaissa mainitussa laajuudessa. Kuvia saa käyttää sovitussa yhteydessä kotisivuihinne ja markkinointiinne mutta ei jälleenmyyntiin. Muusta käytöstä sovitaan erikseen. Lähetämme vahvistusviestissä yhteyshenkilöllenne  ”Valokuvan luovutuksen vakioehdot.”

Lisätiedot

Liukuväritausta

Musta, Sininen, Vaaleanharmaa, Tummanharmaa, Vaaleansininen, Muu väri

Tasainen taustaväri

Musta, Muu väri, Sininen, Tummanharmaa, Vaaleanharmaa, Vaaleansininen, Valkoinen, Valkoinen häipyvä alareuna, Vihreä

Taustakuva

Maisematausta, Metsätausta, Otetaan taustakuva lisäpalveluna, Pilvet, Toimistotausta