Yrityksen joulukortti

300,00 465,00 

Firman joulukortti – valokuvaus ja kortit valmiina pakettina

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Mikäpä parempi tapa tervehtiä ja kiittää yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta? Lähetä joulukortti!

Sisältää valokuvauksen ja yksi kuvatiedosto korkearesoluutiona tai tarpeeseenne sopivana somekuvana.

Kuvataan avainhenkilönne joulukorttikuvauksessa greenscreenin edessä. Suositus 5 hengen ryhmissä, kuvaan sopiva määrä n. 10-15 henkeä. Kuvausaika max. 30min. Green screen mahdollistaa taustaksi minkä tahansa kuvan, voitte valita oheisista tai taiomme teille upean porukkanne hengen mukaisen. Henkilömäärästä riippuen suosittelemme sopivaa taustaa. Saatte tilauksen jälkeen sähköpostiin ajanvarauslinkin, tai voitte tehdä tiedustelun 1 tunnin (kuvausaika 30 min) studiokuvauksesta suoraan Helsinkiin tai Porvooseen. Mainitkaa lisätiedoissa joulukortti/yrityksen nimi.

Halutessanne lisäpalveluna myös kortit ja kuoret (kortti 210 x 105 mm taitettu vaaka tai pysty, valkoisella kuorella), jonka voit tilata tästä, mutta ei sisällä osoitetarroja. Pyydä tarjous osoitteiden kuoripainatuksesta ja lähetyksestä. Voidaan toimittaa myös toimipaikkaanne Bringillä.

Kuvauksissa tarjolla piparia ja glögiä! Kuvauksissa saa olla jopa hulvaton tunnelma ja otamme lopuksi perinteisen hyppykuvan! Mikä se on, sen näette kuvauksissa!

TAUSTAEHDOTUKSET (vesileimat poistuvat käsittelyvaiheessa):

1

2

3

4

5

Lisätiedot

Kortti vai ei

Ei korttia, vain kuvatiedosto, KORTTI 210 x 105 mm TAITETTU VAAKA TAI PYSTY

Taustat

Tausta 1, Tausta 2, Tausta3, Tausta 4, Tausta 5