Webtecassa suunnitellaan yrityskuvaa tositarkoituksella

Webtecassa suunnitellaan yrityskuvaa tositarkoituksella

Autan sinua ystävällisellä palveluasenteella. Teen mitä on sovittu. Tapanani ei ole hoitaa pelkästään omaa osa-aluetta, vaan annan ilmaisia vinkkejä myös muuhun markkinointiin ammattilaisen silmin.

Tehtyä

Yritysilmeesi osaavissa käsissä.

kotisivut.graafinen suunnittelu.valokuvaus.videotuotannot.

Webteca on tehokas uusmediayritys Porvoossa, toimialue 100 km säteellä. Yritysvalokuvaamo ja studio  sijaitsee Helsingin keskustassa. Valtaosa pitkäaikaisista yritysasiakkaistani toimii pääkaupunkiseudulla.

Webteca on toteuttanut useita sivustoja ja erilaisia järjestelmiä tyytyväisille asiakkaille, sekä valokuvannut ammattimaisesti usean vuoden ajan.

16 vuoden kokemus websuunnittelusta yrityksille ja yhteisöille.

Erityisosaaminen käytettävyys ja käyttöliittymäsuunnittelu, sivujen helppokäyttöisyys.

Tyylikäs, yritysilmeenne näköinen graafinen suunnittelu ja testatusti toimivat kotisivut

Tarjouspyyntöönne reagoidaan  nopeasti ja toteutus sovitussa aikataulussa. Olemme apuna puhelimen päässä, ja selvitämme pian jos vastaus ei ole valmiina. Saat nopeasti parhaan ratkaisun ongelmaanne.

Toimipaikkana Helsinki ja Porvoo. Matkustamme mieluusti luoksenne myös pääkaupunkiseudun lähikunnissa.

Valokuvastudio liikkuu tarvittaessa yrityksenne tiloihin. Useat sivustot on pystytetty ongelmitta vain sähköpostiyhteyden avulla mutta kokemuksesta ainakin alkutapaaminen ja suunnittelu myös kahvikupin äärellä on avain onnistuneeseen projektiin.

Videoprojektit ovat saaneet yhä enemmän suosiota osana yrityskuvaa. Webteca toteuttaa monipuolisia videotuotantoja käsikirjoituksesta editointiin ja julkaisuun. Katso videoreferenssit

Portfoliosta

Tailorframen uudet sivut

Showcase

Henkilöstökuvaus

Tuusulan asuntomessut

Abilis Musiikkivideo – To work, to be loved and to love