Suunnittelemme yrityskuvasi sydämellä

Suunnittelemme yrityskuvasi sydämellä

Tämä uusmedian ammattilainen  on sinua varten. Autan teitä ystävällisellä palveluasenteella. Perheyrityksen kasvattina olen  yrittäjänä rautainen ammattilainen ja henkilönä empaattinen, teen sydämellä myös työni. Tapanani ei ole hoitaa pelkästään omaa osa-aluetta, vaan annan ilmaisia vinkkejä kaikkeen markkinointiin yrittäjän silmin. Minulla on verkosto, jonka osaajia käytän ja ehdotan asiakkaani parhaaksi. Olet tervetullut kuvauksiin tai keitetään kuppi kahvikaverin parasta studiolla. Nähdään!

Yritysilmeesi osaavissa käsissä.

kotisivut.graafinen suunnittelu.valokuvaus.videotuotannot.

Webteca on uusmediayritys Porvoossa

Studio Arkadia on yritysvalokuvaamo ja studio   Helsingin keskustassa. Valtaosa pitkäaikaisista yritysasiakkaistani toimii pääkaupunkiseudulla.

Webteca on toteuttanut useita sivustoja ja erilaisia järjestelmiä tyytyväisille asiakkaille, sekä valokuvannut ammattimaisesti usean vuoden ajan.

16 vuoden kokemus websuunnittelusta yrityksille ja yhteisöille.

Erityisosaaminen käytettävyys ja käyttöliittymäsuunnittelu, sivujen helppokäyttöisyys.

Tyylikäs, yritysilmeenne näköinen graafinen suunnittelu ja testatusti toimivat kotisivut

Tarjouspyyntöönne reagoidaan  nopeasti ja toteutus sovitussa aikataulussa. Olemme apuna puhelimen päässä, ja selvitämme pian jos vastaus ei ole valmiina. Saat nopeasti parhaan ratkaisun ongelmaanne.

Toimipaikkana Helsinki ja Porvoo. Matkustamme mieluusti luoksenne myös pääkaupunkiseudun lähikunnissa.

Valokuvastudio liikkuu tarvittaessa yrityksenne tiloihin. Useat sivustot on pystytetty ongelmitta vain sähköpostiyhteyden avulla mutta kokemuksesta ainakin alkutapaaminen ja suunnittelu myös kahvikupin äärellä on avain onnistuneeseen projektiin.

Videoprojektit ovat saaneet yhä enemmän suosiota osana yrityskuvaa. Webteca toteuttaa monipuolisia videotuotantoja käsikirjoituksesta editointiin ja julkaisuun. Katso videoreferenssit

Portfoliosta

Sinun sivujesi koti tässä?

Joenvarren seurahuone kotisivujen suunnittelu

Henkilöstökuvaus